Kinnulantie 2 82300 Rääkkylä

Tarjoustuotteemme

Uutuus
IDUN minerals Kynsilakat 11ml

10,90€

IDUN minerals Kynsilakat 11ml

IDUN Minerals -kynsilakka on koostumukseltaan "5-Free", joka tarkoittaa, että siitä on karsittu viisi tarpeetonta ainesosaa, jotka saattavat olla haitallisia terveydelle. Nämä aineet ovat formaldehydi, formaldehydiresiini, dibutyyliftalaatti, tolueeni sekä kamferi.

Kynsilakka on valmistettu laadukkaista ja mahdollisimman turvallisista raaka-aineista. Se sisältää myös mineraaleja, jotka vahvistavat kynsiä, sekä vitamiineja E, C, B7 (biotiini) ja B5 (pantenoli). Vitamiinit hoitavat ja kosteuttavat kynsiä sekä toimivat antioksidantteina. Lisäksi kynsilakka sisältää hoitavia manteli- ja auringonkukkaöljyjä.

Kynsilakka antaa kynsille kauniin intensiivisen ja kestävän värin. Käyttämällä alus- ja päällyslakkaa saadaan kestävin lopputulos. Aluslakka suojaa kynsiä ja helpottaa myös kynsilakan poistamista. Päällyslakka taas antaa kynsille upean kiillon ja pidentää värilakan kestoa. Sekä alus- että päällyslakka sisältävät kynsien rakennusainetta, keratiinia.

Kynsilakka on saatavana 17 sävyssä, jotka on nimetty jalokivien ja muiden kivilajien mukaan. Lisäksi valikoimassa on kirkas aluslakka sekä kaksi päällyslakkaa (kestävä ja nopeasti kuivuva).

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön